..

Στην επιστολή απο την Ενωμένη Πολιτεία

Η Περιφερειάρχης Αττικής  κ.Δούρου δεσμέυτηκε σε διευρυμένη συνάντηση το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιανουαρίου για συζήτηση σχετικά με τον ΧΥΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με την δημοτική παράταξη Ενωμένη Πολιτεία.

Πιο συγκεκριμένα  η Ενωμένη Πολιτεία είχε στείλει επιστολή προς στην κ. Δούρου στις 11/12/2017  ζητώντας την  παύση εργασιών και την επανεξέταση φακέλων σχετικά με την ύπαρξη ρεμάτων στο Χυτά Γραμματικού προκειμένου σε μια πιθανή δυνατή νεροποντή να μην θρηνήσουμε ανθρώπινες ζωές . Ένεκα των ανεξέλεγκτων  παρεμβάσεων  που είχαν γίνει στην φύση και ειδικότερα στα ρέματα  στην Μάνδρα Αττικής που είχε καταστροφικές συνέπειες για όλη την περιοχή και απώλειες ανθρώπινων ζωών.

Δείτε την επιστολή

ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ                                                 ΠΡΟΣ:

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ                                                 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ  ΑΤΤΙΚΗΣ

ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ                                                     Κα  ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ

Email : stergiostsirkas@gmail.com                                    Λ. ΣΥΓΓΡΟΥ 15-17

Επικεφαλής Παράταξης: ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΤΣΙΡΚΑΣ

Τηλ : 6944276498

Μαραθώνας: 11 / 12 / 2017               Αρ πρ 260967 / 15-12-2017

 

Θέμα :

Παύση εργασιών και επανεξέταση φακέλων σχετικά

με την ύπαρξη ρεμάτων στο Χυτά Γραμματικού.

 

Κα Περιφερειάρχη

Στις πρόσφατες καταστροφικές πλημμύρες στην Μάνδρα Αττικής θρηνήσαμε ανθρώπινες ζωές και υπήρξαν μεγάλες υλικές καταστροφές σε κατοικίες και επιχειρήσεις. Σ΄ αυτήν την καταστροφή, κυρίαρχο ρόλο έπαιξαν οι ανεξέλεγκτες παρεμβάσεις που είχαν γίνει στην φύση και ειδικότερα στα ρέματα όπου ήταν και η κύρια αιτία του κακού.

Αν, όπως αντιλαμβάνεσθε, συμβεί μία αντίστοιχη περίπτωση τέτοιων καιρικών φαινομένων οι περιβαλλοντικές επιπτώσεις θα είναι τεράστιες για την περιοχή μας αλλά και σε όλο τον  Νότιο Ευβοϊκό . Δεν σκεπτόμαστε καθόλου τις πιθανές απώλειες ανθρώπινων ζωών.

Comments

comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here