..

Σε χαρούμενο κλίμα πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας της Κ.Ε.Δ.ΜΑ στην αίθουσα του κινηματογράφου Αλίκη. Η εκδήλωση είχε ανθρωπιστικό χαρακτήρα καθώς συνδυάστηκε με την προβολή βίντεο και φωτογραφιών του 1ου Ποδηλατικού Γύρου 2017 αλλά και την βράβευση των Εθελοντών της Αθλητικής Διοργάνωσης .

Η Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.ΜΑ Αναστασία Ευαγγελίου –Ρίζου στην ομιλία της έδωσε έμφαση στο κίνημα του εθελοντισμού, στην Ελληνική κοινωνία της μεγάλης κρίσης, που δίνει ένα μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας για το αύριο επισημαίνοντας ότι ο εθελοντισμός δίνει νόημα και περιεχόμενο σε πανανθρώπινες αξίες, όπως είναι η κοινωνική αλληλεγγύη, η κοινωνική προσφορά και η αγάπη προς τον συνάνθρωπο.

Η κ.Ρίζου απηύθυνε ιδιαίτερες ευχαριστίες σε όλους τους συμμετέχοντες αθλητές, στον Διοικητή και τους Άνδρες του Τμήματος Τροχαίας Αγ. Παρασκευής, στον Διοικητή και τους Άνδρες του Α.Τ. Μαραθώνα, στους Εθελοντές, στους Χορηγούς, στην Οργανωτική Επιτροπή , στους Συλλόγους και στους εργαζόμενους στις υπηρεσίες της Κοινωφελούς Επιχείρησης, του Δήμου Μαραθώνα Καθαριότητας και Ηλεκτροφωτισμού και σε όλους όσους βοήθησαν συμβάλλοντας στην ομαλή και επιτυχημένη διεξαγωγή του αγώνα, και ευχήθηκε να μπορούν να πλαισιώσουν και το επόμενο μεγάλο αθλητικό γεγονός, τον 5ο Ημιμαραθώνιο που θα διεξαχθεί στις 29 Απριλίου.

Στην συνέχεια τον λόγο πήραν ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών και πρώην Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.ΜΑ Γιώργος Νησιώτης και η Ευαγγελία Τσιμήνη Τακτικό μέλος Κ.Ε.Δ.ΜΑ και υπεύθυνη του γραφείου Εθελοντισμού , οι οποίοι έδωσαν ευχές για το νέο έτος και μίλησαν για την σημαντική προσφορά και προθυμία όλων των συλλόγων που ήταν καθοριστική για την επιτυχία του 1ου ποδηλατικού γύρου στον Μαραθώνα.

Μεταξύ άλλων το παρόν έδωσαν η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Παιδείας Λαμπαρού Δήμητρα και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας Κοροβέσης Γιώργος καθώς και αρκετοί Πρόεδροι Συλλόγων του Δ.Μαραθώνα .


Μετά την βράβευση των εθελοντών του 1ου ποδηλατικού γύρου ακολούθησε η κοπή της πίτας. Η θερμή εκδήλωση της Κοινωφελής Επιχείρησης του Δήμου Μαραθώνα έκλεισε με κουβεντούλα και γευστικούς μεζέδες και γλυκά στο φουαγέ του σινέ Αλίκη.

Comments

comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here