..

Η Δήμητρα Λαμπαρού διαψεύδει δημοσίευμα σε τοπικό site

Όπως δήλωνει η ίδια στο marathonnews.gr «μετά την διαμαρτυρία των μαθητών για το ΧΥΤΑ Γραμματικού ο κ.Ψινάκης συμφώνησε να συναντηθεί με τρεις μαθητές , εκπροσώπους όλων των σχολείων της περιοχής, στις   3:00 το μεσημέρι στο γραφείο του στον Μαραθώνα . Επειδή όμως είχε κάποιες συναντήσεις και θα αργούσε στο ραντεβού με τα παιδιά ζήτησε τα τηλέφωνα των μαθητών για να συννενοηθεί μαζί τους και να κλείσουν κάποιο άλλο ραντεβού.» Η κ.Λαμπαρού και ο κ.Θανατσιάς πήραν τα τηλέφωνα από τους δυο μαθητές του Λυκείου Μαραθώνα πλην όμως της μαθήτριας Λυκείου από την Ν. Μάκρη η οποία αρνήθηκε να το δώσει.

Πράγματι σύμφωνα με την κ.Λαμπαρού, ο κ.Ψινάκης τηλεφώνησε στους μαθητές Λυκείου Μαραθώνα και έκλεισε μαζί τους ραντεβού στις 5 Ιανουαρίου , η μαθήτρια όμως του Λυκείου Ν.Μάκρης δεν ενημερώθηκε, αφού δεν έδωσε το τηλέφωνό της  και  πήγε στην προκαθορισμένη συνάντηση στις 3 στο γραφείο του του Δημάρχου . Μην βρίσκοντας κανέναν εκεί τηλεφώνησε στην Αντιδήμαρχο Παιδείας από το σταθερό τηλέφωνο μιας υπαλλήλου και άρχισε να της μιλάει με υβριστικά σχόλια και απειλές.

Η Αντιδήμαρχος Παιδείας επισημαίνει το ειρωνικό ύφος και την απαράδεκτη συμπεριφορά  της μαθήτριας του Λυκείου της Ν. Μάκρης καθόλη την διάρκεια της συζήτησης των μαθητών του 15μελούς Λυκείου Μαραθώνα στο Δημαρχείο σήμερα και κλείνοντας τονίζει ότι «καλό θα ήταν όσα site αναρτούν μια δημοσίευση καλό θα ήταν πρώτα να γίνεται διασταύρωση  πληροφοριών προς αντικειμενικότερη ενημέρωση όλων»

Comments

comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here