Η αντιπολίτευση της ….  γωνίας!!

0
4889
..

Κάπως έτσι θα μπορούσαμε  να χαρακτηρίσουμε, Αιρετούς του Δήμου Μαραθώνα ,για την στάση που τηρούν το τρέχων διάστημα ,μετά την καταστροφική πυρκαγιά.

Εννοείτε ότι αναφερόμαστε και σε αντιπολιτευόμενους που ανήκουν στην παράταξη Ψινάκη και φυσικά ,όχι σε όλους όσους ανήκουν στις υπόλοιπες παρατάξεις, αφού υπάρχουν και λαμπρές εξαιρέσεις Δημοτικών Συμβούλων και της αντιπολίτευσης ,που ακύρωσαν τις διακοπές τους και δίνουν καθημερινά το πάρων στις υπηρεσίες του Δήμου, βάζοντας τις ανάγκες των Δημοτών πάνω από τα παραταξιακά συμφέροντα.Αντίθετα,υπάρχουν και αυτοί που φροντίζουν να τηρούν αποστάσεις ασφαλείας ,ώστε αν κάτι δεν λειτουργήσει καλά ,να έχουν το «δικαίωμα» να κατηγορήσουν…ελεύθερα.

Στο θέμα μας τώρα, πραγματικά «άφαντοι» θεωρούντο, πολλοί Δημοτικοί Σύμβουλοι ,στους όποιους οι πολίτες έδωσαν εντολή να τους εκπροσωπούν .Κανείς δεν τους έχει δει εδώ και καιρό και οι  ίδιοι οι δημότες «περιμένουν» να μάθουν νέα τους από τα …social media, στα οποία εμφανίζονται στα διαλλείματα των διακοπών τους να σχολιάσουν την  Δημοτική Αρχή ,πιστεύοντας ότι έτσι πετυχαίνουν τον Ψινάκη στην ΓΩΝΙΑ ,απαιτώντας την παραχώρηση της διοίκησης του Δήμου.

Το να εμφανιστούν στις υπηρεσίες του Δήμου ,όπως και το να συνεργαστούν με τον Δήμαρχο και τους Αντιδημάρχους ,προτείνοντας λύσεις η αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες ,το έχουν απορρίψει ,κρατώντας δυνάμεις για το όταν και αν ,κατακτήσουν την «πολυπόθητη»  καρέκλα.

Έτσι και σήμερα ,παραλίγο να «τιναχτεί»  στον αέρα η Οικονομική Επιτροπή στον Δήμο Μαραθώνα, αφού τα περισσότερα τακτικά μέλη ,προτίμησαν να απουσιάζουν , θέτοντας τον κίνδυνο της αναβολής λήψης αποφάσεων. Αποφάσεων αναγκαίων για την συνέχιση της αντιμετώπισης της καταστροφής ,ιδιαίτερα για τους πληγέντες από αυτή. Την λύση έδωσαν για ακόμα μια φόρα τα αναπληρωματικά μέλη της επιτροπής , η οποία συνεδρίασε με την παρουσία δεκάδων πολιτών και του Δημάρχου.

Τα τακτικά μέλη ( με εξαίρεση τον Ηλία Ψινάκη, την κα Πόπη Πατεράκη και την κα Ματίνα Μυλωνά) ,προτίμησαν για μία ακόμα φόρα να «τιμωρήσουν» τους δημότες για την επιλογή τους να εκλέξουν τον Ηλία Ψινάκη για Δήμαρχο, περιμένοντας την ¨είδηση¨ της αναβολής της επιτροπής ,για να πανηγυρίσουν. Αφού αυτό δεν έγινε ,ξαναγύρισαν στο γνωστό πάλι «Άφαντος ο Ψινάκης».

Μόνο που …οι δημότες ,πάλι τον Ψινάκη είδαν και σήμερα ,σημειώνοντας ξανά τα ίδια πρόσωπα στο ..απουσιολόγιο !

Η σημερινή Οικονομική Επιτροπή συνεδρίασε αποτελούμενη από τους :

Κα Μυλωνά Ματίνα, Κα Πόπη Πατεράκη ,Κο Ηλία Ψινάκη ,κο Γιώργο Νησιώτη και τον κο Πέτρο Αλεξανδρή.

Στην επίσημη σελίδα του Δήμου Μαραθώνα ,είναι αναρτημένα τα ονόματα όλων των μελών (τακτικών και αναπληρωματικών) της Οικονομικής Επιτροπής.

 

Comments

comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here