Ηλίας Ψινάκης: Δεν θα είμαι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές! Όλες οι δηλώσεις (video)

0
15667
..

Ο Ηλίας Ψινάκης μετά το σημερινό τρισάγιο, έκανε δηλώσεις στις κάμερες που τον περίμεναν. Έτσι, γνωστοποίησε πως δεν θα είναι υποψήφιος στις επόμενες δημοτικές εκλογές. Παράλληλα, τόνισε πως τον ενδιαφέρει μόνο να προσφέρει και να τελειώσει την δουλειά και τον αγώνα στήριξης που έχει ξεκινήσει όλο αυτό τον καιρό.

Ο Δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης μετά το πέρας του τρισάγιου στην μνήμη των θανόντων από τις Πυρκαγιές, προχώρησε σε δηλώσεις στις κάμερες που τον περίμεναν. Ο ίδιος ξεκαθάρισε πως δεν τον ενδιαφέρει να είναι υποψήφιος στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση για την Δημοτική Εξουσία.

Στη συνέχεια τόνισε πως πρωτίστως τον ενδιαφέρει να τελειώσει το έργο του και να φέρει σε πέρας αυτό το δύσκολο εγχείρημα. Ένα έργο και προς την στήριξη των πληγέντων, το οποίο είναι το πρώτο μέλημα του.  Επίσης, να φέρει σε πέρας όλες τις συμφωνίες που έχει κατορθώσει να κλείσει με επιτυχία με μεγάλους οργανισμούς για την ανάπτυξη του Μαραθώνα.

Ενώ, απάντησε σε όλα τα ερωτήματα των δημοσιογράφων προσεκτικά και με στοιχεία. Μίλησε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος στην προσπάθεια στήριξης των πληγέντων. Παράλληλα τόνισε πως ο Δήμος Μαραθώνα προσπαθεί να επιταχύνει κάθε διαδικασία, φέρνοντας σαν παράδειγμα το 1,5εκ ευρώ που παραδόθηκε από το Ερυθρό Σταυρό διανέμεται απευθείας στους πληγέντες χωρίς κανένα μεσάζοντα. Όταν ρωτήθηκε για όλα αυτά τα «ευτράπελα» γειτονικών δήμων, δεν θέλησε να απαντήσει.

 

Comments

comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here