..

Με έντονη την θλίψη ζωγραφισμένη στο πρόσωπο, ο δήμαρχος Μαραθώνα , παρευρέθη σήμερα παραμονή της κηδείας του Τζίμη Πανούση στο κοιμητήριο της Ν.Μάκρης προκειμένου να επιληφθεί ο ίδιος τις λεπτομέρειες της τελευταίας πράξης για το «ύστατο χαίρε» του αγαπημένου του φίλου.
Τον δήμαρxο συνόδευαν ο Αστυνομικός διευθυντής της Ν.Μάκρης κος Σωτήρης Μάρκου ,καθώς και ο Αντιδήμαρχος καθημερινότητας Βαϊος Θανασιάς.

Εξαιτίας της μικρής χωρητικότητας του Κοιμητηρίου , στο οποίο βρίσκεται και ο οικογενειακός τάφος του εκλιπόντος καλλιτέχνη, ο δήμαρχος φρόντισε τα θέματα της πρόσβασης των χιλιάδων ανθρώπων που θα έρθουν να πουν το τελευταίο αντίο στον Τζίμη Πανούση όπως επίσης και τα χωροταξικά θέματα εντός του Κοιμητηρίου ώστε τα ΜΜΕ και οι κοινοί τους φίλοι να εξυπηρετηθούν με τον καλύτερο τρόπο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ηλίας Ψινάκης θα είναι πολύ νωρίς αύριο στο κοιμητήριο της Ν.Μάκρης για να φροντίσει ο ίδιος να είναι όλα όπως πρέπει για το τελευταίο αντίο του φίλου του αλλά και ενός σπουδαίου καλλιτέχνη σαν το Τζίμη Πανούση.

Comments

comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here