Στην σύλληψη ενός ακόμα μέλους της συμμορίας που δρούσε στην Πολυτεχνειούπολη στου Ζωγράφου, προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ σύμφωνα με σχετικό δελτίο τύπου που εξέδωσε.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ πρόκειται για έναν 31χρονο αλλοδαπό, ο οποίος συνελήφθη από στελέχη της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών σε περιοχή της Αττικής το μεσημέρι της Δευτέρας 10 Οκτωβρίου. Σε βάρος του εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης για συμμετοχή σε συμμορία που διέπραττε ένοπλες ληστείες με ιδιαίτερη σκληρότητα και διακινούσε ναρκωτικά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. 

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής συνελήφθη μεσημβρινές ώρες χθες, Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2022, σε περιοχή της Αττικής, 31χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης για συμμετοχή σε συμμορία, που διέπραττε ένοπλες ληστείες με ιδιαίτερη σκληρότητα και διακινούσε ναρκωτικά.

Πρόκειται για ακόμα ένα μέλος των εγκληματικών οργανώσεων που δρούσαν με έδρα και ορμητήριο την Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου, (σχετ. τα από 28-09-2022 και 29-09-2022 Δελτία Τύπου).

Πηγή: skai.gr