Ζελέ με γιαούρτι από τη Μαίρη Παναγάκου


Υλικά
2 φρουί ζελέ της αρεσκείας σας
300 γρ γιαούρτι στραγγιστό
1 βανίλια
1 συσκευασία φυτική σαντιγί
3 κ σ ζάχαρη
φρέσκα φρούτα για γαρνίρισμα

if (betterads_el.getBoundingClientRect().width) {
betterads_el_width_raw = betterads_el_width = betterads_el.getBoundingClientRect().width;
} else {
betterads_el_width_raw = betterads_el_width = betterads_el.offsetWidth;
}

var size = [“125”, “125”];
if ( betterads_el_width >= 728 )
betterads_el_width = [“728”, “90”];
else if ( betterads_el_width >= 468 )
betterads_el_width = [“468”, “60”];
else if ( betterads_el_width >= 336 )
betterads_el_width = [“336”, “280”];
else if ( betterads_el_width >= 300 )
betterads_el_width = [“300”, “250”];
else if ( betterads_el_width >= 250 )
betterads_el_width = [“250”, “250”];
else if ( betterads_el_width >= 200 )
betterads_el_width = [“200”, “200”];
else if ( betterads_el_width >= 180 )
betterads_el_width = [“180”, “150”];
if ( betterads_screen_width >= 1140 ) { document.getElementById(‘kyo-105840-1622032220-place’).innerHTML = ”;
}else if ( betterads_screen_width >= 1019 && betterads_screen_width = 768 && betterads_screen_width

Τρόπος παρασκευής
1. Ετοιμάζετε τα φρουί ζελέ σύμφωνα με τις οδηγίες και τα αφήνετε λίγο να κρυώσουν. Ρίχνετε το μισό ζελέ σε στρογγυλή φόρμα και το αφήνετε στο ψυγείο.
2. Χτυπάτε τη φυτική σαντιγί μέχρι να σφίξει και προσθέτετε τη ζάχαρη και τη βανίλια. Ρίχνετε και το γιαούρτι και ανακατεύετε απαλά. Έπειτα προσθέτετε το γιαούρτι, ανακατεύετε και
αδειάζετε το υπόλοιπο ζελέ, ενώ χτυπάτε με το μίξερ χειρός σε χαμηλή ταχύτητα για να ομογενοποιηθούν.
3. Απλώνετε το μείγμα της σαντιγί επάνω από το ζελέ που βάλατε στο ψυγείο να σφίξει και αφήνετε για τουλάχιστον 3 ώρες.
4. Ξεφορμάρετε βυθίζοντας τη φόρμα σε ζεστό νερό για ελάχιστα δευτερόλεπτα και γαρνίρετε με τα φρέσκα φρούτα.

 

Πηγή: flynews.gr