..

Ακούγοντας προσεχτικά κάποια σχόλια που αφορούν το θέμα των υδροκλοπών κρίναμε αναγκαίο να επαναφέρουμε την σχετική εισήγηση , την οποία λόγω κεκτημένης ταχύτητας δεν διατυπώσαμε σωστά. Επειδή δεν θέλουμε να αφήνουμε ασάφειες ως προς τους ανθρώπους που δεν ψήφισαν την εισήγηση επισημειώνουμε ότι σαφώς αναφορά συγκεκριμένη για το θέμα των υδροκλοπών δεν υπήρξε.
Έτσι επανερχόμαστε σήμερα ώστε να προβάλλουμε σωστά την εισήγηση στους αναγνώστες που μας τιμούν και να σιγουρέψουμε ότι δεν αφήνουμε λάθος εντυπώσεις εις βάρος των δημοτικών συμβούλων του δήμου μας.
Σύμφωνα λοιπόν με το Δ.Σ της 29ης συνεδρίασης της 7ης Δεκεμβρίου 2017 η εισήγηση «Περί λήψης απόφασης για τον ορισμό επιτροπής για την αξιολόγηση και αποτίμηση του δημοτικού δικτύου ύδρευσης του Δήμου Μαραθώνος καθώς και του κόστους λειτουργίας αυτού» του Αντιδημάρχου Τεχνικής Υπηρεσίας Γιώργου Κοροβέση είχε καταψηφιστεί.
Συνεπώς θα θέλαμε να διασαφινήσουμε ότι δεν υπήρξε εισήγηση για τις παράνομες συνδέσεις νερού αλλά το αρχικό βήμα για να ξεκινήσει η διαδικασία των εντατικών ελέγχων από την Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και κατ’επέκταση να συσταθούν αντίστοιχα κλιμάκια ελέγχων για τις δημοτικές ενότητες , ώστε να τηρηθεί απόλυτα το χρονοδιάγραμμα αυτοψιών αλλά και η λήψη άμεσων μέτρων, δεν ψηφίστηκε με αποτέλεσμα να μην προχωρήσει η όποια διαφάνεια.
Καταλήγουμε έτσι στο συμπέρασμα ότι δεν ψηφίστηκε η επιτροπή αξιολόγησης και αποτίμησης του δημοτικού δικτύου ύδρευσης διότι δεν σύμφερε κάποιους να ανοιχτεί μια υπόθεση η οποία θα ξέθαβε ατοπήματα και παραβιάσεις πολλών ετων στην περιοχή.
Τέλος πιστεύουμε ότι είναι απαραίτητη αυτή η διευκρίνιση από την μεριά μας παρότι θεωρούμε ότι μια επιτροπή που θα ασχολιόταν εντατικά με το δίκτυο ύδρευσης και τις απώλειες του, αναπόφευκτα θα έμπαινε και στο θέμα των υδροκλοπών. Εντούτοις τονίζουμε ότι αντικείμενο της παραπάνω εισήγησης δεν ήτανε αυτούσιο το θέμα των υδροκλοπών όπως αναφέραμε σε προηγούμενο άρθρο.

Comments

comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here