..

ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ
27-01-2018
Μετά από πρωτοβουλία του Δημάρχου Μαραθώνος, κου Ηλία Ψηνάκη, πραγματοποιήθηκε συνάντηση χτες στο δημοτικό κατάστημα Ν.Μάκρης, των Αντιδημάρχων του Δήμου με τον κο Κ. Παπαδιγενόπουλο με κύριο θέμα το ΧΥΤΑ Γραμματικού, προκειμένου να γίνει από κοινού ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων σχετικά με τις επικείμενες εξελίξεις.
Υπενθυμίζεται ότι ο κος Παπαδιγενόπουλος είναι αυτός που είχε προσφύγει στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο κατά της λειτουργίας του ΧΥΤΑ και πέτυχε το 2014 το τελευταίο μετά και από επιτόπια έρευνα να γνωμοδοτήσει ότι το συγκεκριμένο έργο είναι επικίνδυνο και δεν πληροί τους όρους προστασίας του περιβάλλοντος που επιβάλλει η Ευρωπαϊκή Νομοθεσία.
Στη συνάντηση συζητήθηκαν οι διαδικασίες που ακολουθούνται στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και ειδικότερα θέματα για την κρίσιμη προσεχή συνεδρίαση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Αναφορών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στις 21 Μαρτίου όπου θα συζητηθεί εκ νέου η κατάσταση του έργου, η επικινδυνότητα και η τήρηση της Ευρωπαϊκής Νομοθεσίας.

*Ο κος Κώστας Παπαδιγενόπουλος είναι στέλεχος της ευρωκοινοβουλευτικής ομάδας και επικεφαλής της πρωτοβουλίας κατοίκων Γραμματικού, που κατέθεσε την Αναφορά στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

Comments

comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here