..

                                                                                                                        Μαραθώνας 08/03/18

Το Marathon News σε πρόσφατη ανάρτηση προσπαθεί να αντιστρέψει τα πράγματα αναφέροντας ότι η  Δύναμη Πολιτών  δικαιώνει τον Ηλ. Ψηνάκη.

Η Δύναμη Πολιτών όχι μόνον δεν δικαιώνει τον Ηλ. Ψηνάκη και την παράταξή του για τους χειρισμούς τους στο θέμα του ΟΕΔΑ Γραμματικού αλλά απεναντίας ασκεί κριτική για αυτούς. Μάλιστα στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο της 6-2-18, καταγγείλαμε το Δήμαρχο για την απουσία του από τη σημαντική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου όπου όφειλε να υπερασπιστεί το Δήμο μας.

Επανειλημμένα επισημάναμε στον Πρόεδρο του ΔΣ και στο Δήμαρχο την ευθύνη τους να οργανώσουν την υλοποίηση της απόφασης – απαίτησης  του ΔΣ για παύση εργασιών στο  Γραμματικό (με δυο έγγραφά μας με αρ.πρωτ.1616 και 3186  και προφορικά  στο ΔΣ της 26/2/18).

Προτείναμε μάλιστα να δραστηριοποιηθούμε προς όλες τις παρατάξεις του Περιφερειακού Συμβουλίου γι αυτό.

Αδιαφόρησαν και το μόνον που έκανε ο πρόεδρος, κατέγραψε ποιοι θα μιλήσουν στο ΠΣ.

Μεγάλη ευθύνη έχει που παραβίασε την απόφαση του ΔΣ της 18-1-18 και αντί της οργανωμένης παράδοσης της απόφασης από σύσσωμο το ΔΣ στην Περιφέρεια, την προώθησε  βιαστικά και χωρίς να έχει ενημερώσει τα μέλη του ΔΣ, στο προεδρείο του ΠΣ στις 20-1-18 που συνεδρίαζε εκείνη την ημέρα.

Χαιρετίζουμε τις κινητοποιήσεις των συμπολιτών μας, και θα έπρεπε ο Δήμαρχος να είναι από καιρό μπροστά. Το επισημαίναμε από το 2015 που φέραμε στο ΔΣ σχετική απόφαση συγκέντρωσης στο Γραμματικό και το επαναλαμβάναμε συνεχώς προφορικά και εγγράφως. Εκείνος όμως «αφυπνίστηκε» μόνον αφότου των «τιμήσανε» με τις διαμαρτυρίες τους οι κάτοικοι με διαδηλώσεις, πορείες και καταλήψεις σχολείων.

Εάν, αγαπητέ συντάκτη του marathon news, αυτό που κατάλαβες είναι ότι με κάποιον τρόπο η Δύναμη Πολιτών δικαιώνει το Δήμαρχο (και για τη δική του στρατηγική, τις ενέργειες και αποφάσεις του), τότε είτε έχεις φαντασία που οργιάζει, είτε δυσκολεύεσαι στην κατανόηση του κειμένου μας. Σε κάθε περίπτωση όμως, δεν έχεις δικαίωμα να μεθερμηνεύεις το κείμενο της ΔΠ, χωρίς έστω και για λόγους δεοντολογίας, να ζητάς την άποψή μας. Είναι προφανές ότι επιδιώκεις να κάνεις το άσπρο μαύρο, ή έστω να το γκριζάρεις.

Είναι επίσης ξεκάθαρο ότι οι επισημάνσεις της και η κριτική της ΔΠ ενοχλούν κάποιους… Ας είναι

Από το Συντονιστικό της Δύναμης Πολιτών..

Comments

comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here