..

ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μαραθώνας 2-4-2018

 

Αγνοήθηκε παντελώς η πρόσκλησή μας, όπως και άλλων φορέων του Δήμου μας, να πραγματοποιηθεί στον κινηματογράφο ΑΛΙΚΗ με τη συμμετοχή των πολιτών, η ενημέρωση για τις εξελίξεις του έργου του ΟΕΔΑ Γραμματικού μετά από τις αποφάσεις της Επιτροπής Αναφορών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στις 21 Μαρτίου.

Είναι απαράδεκτο ο Δήμαρχος να μην ενημερώνει και να μην συζητάει το θέμα πρώτα με το Δημοτικό Συμβούλιο και τους κατοίκους πριν προβεί σε άλλες ενέργειες.

Καταπατά συστηματικά τις δημοκρατικές διαδικασίες. Είχε την υποχρέωση να ενημερώσει το Δημοτικό Συμβούλιο στη συνεδρίαση στις 26-3-18, αλλά ήταν προκλητικά απών παρόλο που ήταν και εισηγητής του σοβαρού θέματος του Στρατηγικού Σχεδίου του Δήμου μας.

Προβαίνει σε κινήσεις εντυπωσιασμού και φιέστες για να συγκαλύψει την απουσία του από τον αγώνα εδώ και χρόνια παρά τις επανειλημμένες προσκλήσεις μας και άλλων.

Εμείς δεν πρόκειται να γίνουμε διακοσμητικό στοιχείο στη φιέστα του.

Οι υπερβολές του ΝΕΝΙΚΗΚΑΜΕΝ στις Βρυξέλλες εξυπηρετούν τη συσκότιση των ευθυνών του. Νίκη θα ήταν αν η Επιτροπή έκλεινε την υπόθεση υπέρ μας αποδεχόμενη τους λόγους της αναφοράς μας.

Το θέμα απλά έμεινε ανοικτό σαν να λέμε ισοπαλία. Πρέπει να εξασφαλίσουμε όσο γίνεται ισχυρότερα στοιχεία για την υπεράσπιση της υπόθεσης (για αυτό επανειλημμένα έχουμε προτείνει γεωτρήσεις , αξιολόγηση της έκθεσης του ΙΓΜΕ κλπ).

Απαιτείται ΑΜΕΣΑ να συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο για το θέμα.

Το ζήτημα θα κριθεί σε εθνικό επίπεδο  και χρειάζεται ενότητα και σοβαρός σχεδιασμός.

Πρέπει να δρομολογηθεί επιτέλους το Σχέδιο Τοπικής Διαχείρισης των Απορριμμάτων μας που εδώ και δυο χρόνια περιμένει στα συρτάρια εκθέτοντας το Δήμο ότι είναι στους «πρωτοπόρους» στην παραγωγή απορριμμάτων που γεμίζουν τη Φυλή και στους τελευταίους στην Ανακύκλωση στην Πηγή.

:

6974885399, 6976754182

http://dynamipolitonmarathona.blogspot.gr/dynamipm@gmail.com

Comments

comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here