..

Προκειμενου να διασταυρωθούν οι πληροφορίες, οι σχετικες με την επίσκεψη του Δημάρχου Μαραθώνα στο γραφείο του Νικου ΧΟΥΝΤΗ, το marathon news επικοινωνησε με συνεργατες του Δημάρχου, οι οποίοι επιβεβάιωσαν την συναντηση και την σχολίασαν ως εξης:
“Η συναντηση εγινε σε πολύ καλό κλίμα και επισυμάνθηκε οτι η παρουσία του Δημαρχου στις Βρυξέλες θα κανει ξεκάθαρο το γεγονός οτι ολοι οι πολίτες του Δημου Μαραθώνα είναι αποφασισμένοι να μην επιτρέψουν ο ιστορικός δήμος του Μαραθώνα, να γίνει σκουπιδαριο. Σχολιαστηκε μαλιστα και η επιστολή της κας Δρακοπουλου προς τους Ευρωβουλευτες της Επιτροπης αναφορών του Ευρωπαϊκου κοινοβουλίου οτι δεν συνναδει με το ενωτικό πνευμα που πρέπει να επικρατήσει μεταξύ οσων αγωνίζονται κατα του ΧΥΤΑ.
Εκτίμησαν μαλιστα οτι μπορεί να κανει κακό στην κοινή προσπαθεια αφού εμφανίζει τον Δημαρχο της περιοχής να είναι υπερ της δημιουργίας ΧΥΤΑ. Κατι τετοιο θα ηταν καταστροφικό στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.
Ο κ.Χουντής τονίσε ότι πρέπει να είμαστε όλοι ενωμένοι και ν’αφήσουμε τις μικροπολιτικές αντιδικίες. Ο Κος Ψινακης επεσημανε οτι πρέπει να αντιμετωπισθεί το θεμα ανθρωπων σαν την Κας Δρακοπουλου οι οποιοι λειτουργουν ανατρεπτικα και υποχθόνια χωρίς καμμία συλλογικότητα και συμπλήρωσε γελωντας με το γνωστό του χιουμορ «δεν χρησιμοποιείς μπαζούκας για να σκοτώσεις κουνούπι ,θέλει μυγοσκοτώστρα »

Comments

comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here