Δημιουργία γραφείου ενημέρωσης των Δημοτών στο Μάτι

0
6975

Άμεσες ενέργειες από τον Ηλία Ψινάκη ,για την δημιουργία γραφείου ενημέρωσης των Δημοτών ,μετά από αίτημα του Συντονιστικού των κατοίκων.

Συγκεκριμένα ,οι εκπρόσωποι των κατοίκων των πληγέντων περιοχών, στην προχθεσινή τους συνάντηση με τον Δήμαρχο, του ζήτησαν να δημιουργηθεί ένα γραφείο ενημέρωσης για τους κατοίκους .ώστε να μπορούν να ενημερωθούν άμεσα για τις ενέργειες που κάνει η Δημοτική Αρχή  για την ανάπλαση της περιοχής ,να υποβάλουν προτάσεις και φυσικά ,να συναντούνται με τον Δήμαρχο και τους αρμόδιους Αντιδημάρχους  για να συζητούν μαζί τους την εξέλιξη των ενεργειών.

Ο Ηλίας Ψινάκης ,στην χθεσινή του επίσκεψη στον Υπουργό κ. Πάνο Σκουρλέτη. μετέφερε τα αιτήματα των κατοίκων ,μέσα σε αυτά και για  το γραφείο ενημέρωσης .Ο Υπουργός  ,συμφώνησε για την δημιουργία του γραφείου και έτσι σήμερα το πρωί ο Ηλίας Ψινάκης βρέθηκε στο Μάτι για να επιβλέψει ο ίδιος την εγκατάσταση του isobox ,που παραχωρήθηκε για την χρήση του συγκεκριμένου  γραφείου.

Ο Δήμαρχος στο διάστημα περίπου μιας ώρας που παρέμεινε στο Μάτι, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολλούς κατοίκους ,απαντώντας στις ερωτήσεις τους .


Το γραφείο ενημέρωσης των Δημοτών ,αναμένετε να έχει τεθεί σε λειτουργία έως το τέλος της εβδομάδας ,ενώ ενημερωτική ανακοίνωση ,εξέδωσε και το συντονιστικό των κατοίκων.

«Καλημέρα σε όλους.

Ένα από τα αιτήματά μας, στις σχετικές συναντήσεις μας με τον Δήμαρχο και τους Αντιδημάρχους, ήταν η φυσική παρουσία του Δήμου στο Μάτι, για την εξυπηρέτηση και την ορθή πληροφόρηση των Ματιωτών για όλα τα θέματα που μας αφορούν.

Από σήμερα, 14/8/2018 αυτό υλοποιείται. Στο parking, απέναντι από το ξενοδοχείο Ramanda, τοποθετείται γραφείο-container του Δήμου, ενώ παραμένει και το δεύτερο γραφείο- container της ΔΕΗ, η οποία αποχωρεί και το παραχωρεί στον Δήμο.

Αυτά τα γραφεία θα είναι στελεχωμένα από υπαλλήλους του Δήμου και εθελοντές και εκ περιτροπής, θα είναι παρόντες ο Δήμαρχος και οι Αντιδήμαρχοι.

Επίσης, ενημερωθήκαμε ότι η ηλεκτροδότηση στο Μάτι ολοκληρώθηκε από την ΔΕΗ και μέχρι την Παρασκευή 17/8/18 θα έχουν ηλεκτροδοτηθεί όλα τα σπίτια που είναι ηλεκτροδοτήσιμα.

Για την Συντονιστική Επιτροπή Κατοίκων στο Μάτι Αττικής»

Comments

comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here