..

Όπως είχα επισημάνει στο πρόσφατο παρελθόν η ανεξάρτητη Δημοτική Σύμβουλος με το απαράμιλλο θράσος ,Δρακοπούλου Σταυρούλα, δυστυχώς, έφτασε μέχρι και τους Ευρωβουλευτές με σχετική της επιστολή , προκειμένου να πετύχει το » έργο» της αδιαφορώντας και προσβάλλοντας την νοημοσύνη αλλά και την επιλογή των δημοτών του Δήμου Μαραθώνα.

           Με το γνωστό Προσωπείο του Αγωνιστή που διαθέτει , έχει διχάσει την τοπική κοινωνία του Δήμου Μαραθώνα , στην προσπάθειά της να προβληθεί αλλά και να προβάλει  τον Δ. Δαμάσκο ,τον «άνθρωπο» που  ουδεμία σχέση έχει με το αντικείμενο { Τ.Σ.Δ.Α  είναι ανεδαφικό }.
             Πως είναι δυνατόν να αναιρείς και να παραγκωνίζεις τον  Δήμαρχο και να κάνεις τις ύστατές σου προσπάθειες για κάποιον που όχι μόνο δεν είναι αιρετός αλλά δεν έχει την κοινωνική αποδοχή στο ελάχιστο ;
             Αυτό το θράσος εμένα με ξεπερνάει !!!
             Η ειρωνεία είναι ότι την ημέρα που έστειλε την επιστολή στους Ευρωβουλευτές ,  ήταν  η μοναδική Δημοτική Σύμβουλος , που στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου , δήλωσε ΠΑΡΟΥΣΑ στην παύση εργασιών του  ΟΕΔΑ  Γραμματικού δηλαδή αρνήθηκε να γίνει παύση των εργασιών .
             Καταγγέλλω την ενέργεια της εν λόγω Δημοτικής Συμβούλου ,καθώς προσβάλλει τους θεσμούς αλλά και την νοημοσύνη των συνδημοτών μου που έχουν ταλαιπωρηθεί  αρκετά χρόνια .
             Ευτυχώς που τα μηνύματα που λαμβάνουμε το τελευταίο χρονικό διάστημα είναι ευχάριστα για εμάς και δυσάρεστα για τους παραμυθάδες.
             Εξουσιοδοτώ τον Δήμαρχο Μαραθώνα  κ. Ηλία Ψηνάκη , ως μοναδικό εκπρόσωπο του Δήμου να παρευρεθεί στην Ευρωπαική Επιτροπή Αναφορών, {κάτι που δεν έχει γίνει κατά το παρελθόν}  να  προσβάλλει  τον  ΟΕΔΑ  Γραμματικού προκειμένου να ακυρωθεί το έργο , αλλά και να γλυτώσουμε από  αυτούς που τόσα χρόνια τώρα προσπαθούν με κάθε θεμιτό ή αθέμιτο μέσο να ωφεληθούν από το Γραμματικό.
                                                        ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
                                                  ΠΑΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

Comments

comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here