Δελτίο Τύπου-καταγγελία από την Λαϊκή Συσπείρωση

0
897

Την απαράδεκτη ενέργεια της Δημοτικής αρχής του Δήμου Μαραθώνα να προσκαλέσει τη ναζιστική εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής στη σύσκεψη (16 Απρίλη 2019) των πολιτικών κομμάτων και των παρατάξεων για τον καθορισμό του τρόπου χρήσης των χώρων κατά την προεκλογική περίοδο, καταγγέλλει η «Λαϊκή Συσπείρωση Μαραθώνα»

Η Δημοτική αρχή, ο δήμαρχος που υπογράφει το κάλεσμα και ο αντιδήμαρχος που προήδρευσε (είναι και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με άλλο συνδυασμό αυτή τη φορά) έχουν όνομα – επώνυμο και μεγάλες πολιτικές ευθύνες για τη νομιμοποίηση που παρέχουν στους υπόδικους ναζιστές εγκληματίες, που πρόσφατα βρωμήσανε με τα χυδαία επικίνδυνα υβριστικά ρατσιστικά συνθήματα με υπογραφή της Χρυσής Αυγής στο Λύκειο του Μαραθώνα.

Η πρόσκληση και η συμμετοχή της εγκληματικής οργάνωσης με πρόφαση τα “περί νόμιμου πολιτικού κόμματος” είναι φαιδρά, τη στιγμή που ο λαός γνωρίζει ότι αυτό το δήθεν νόμιμο πολιτικό κόμμα αποτελεί το μανδύα της ναζιστικής οργάνωσης που γι’ αυτό ακριβώς το λόγο είναι εγκληματική και υπόδικοι.

Καλούμε κάθε άνθρωπο που είναι και νιώθει δημοκράτης να καταδικάσει όσους νομιμοποιούν και στρώνουν το δρόμο στους φασίστες. Ο φασισμός, ο ναζισμός και οι εγκληματίες της Χρυσής Αυγής δεν αντιμετωπίζονται με διευκολύνσεις για να χύνουν το δηλητήριό τους.

Απαιτούμε να μην δοθεί καμία διευκόλυνση και να μην παραχωρηθεί κανένας χώρος στους υπόδικους εγκληματίες ναζιστές.

Καλούμε τις παρατάξεις στο ερχόμενο Δημοτικό Συμβούλιο στις 18 Απρίλη να μη δώσουν καμιά διευκόλυνση-νομιμοποίηση στους απογόνους των ναζί.

Απομονώνουμε τους φασίστες και όσους τους ξεπλένουν!».

Comments

comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here