..

Τις τελευταίες  κρίσιμες ώρες για τον τόπο μας ,παρακολουθούμε κινήσεις που δεν βοηθούν τον κοινό σκοπό μας ,από ανθρώπους που θεωρούσαμε ότι είναι στην πρώτη γραμμή, δίπλα μας, στον αγώνα που δίνουμε εναντίον του  ΟΕΔΑ Γραμματικού.

Με έκπληξη (δυσάρεστη ,μάλιστα) πληροφορήθηκα ότι την ημέρα που πραγματοποιούσαμε δημοτικό συμβούλιο με πρώτο θέμα την λήψη απόφασης για δράσεις από την δημοτική αρχή για την παύση των εργασιών στο ΟΕΔΑ,η συνάδελφος μου Κα Δρακοπούλου ,για λόγους που πραγματικά δεν μπορώ να εκτιμήσω, απέστειλε στους ευρωβουλευτές ,μια επιστολή ,μέσω της οποίας ζητούσε να αποτρέψουν την παρουσία του δημάρχου μας κου Ψινάκη στην επιτροπή αναφορών στις Βρυξέλες.

Η δεύτερη έκπληξη (και πάλι δυσάρεστη) ήρθε όταν η συγκεκριμένη συνάδελφος αρνήθηκε να ψηφίσει το σχεδιασμό δράσεων που αποφάσισε το δημοτικό συμβούλιο δηλώνοντας …παρούσα.

Επειδή πραγματικά δεν αντιλαμβάνομαι τι καλό μπορούν να προσφέρουν οι συγκεκριμένες κινήσεις και το μόνο που εκτιμώ ότι προσφέρουν είναι διχασμό ,τις καταγγέλλω ως κινήσεις αρνητικές για το καλό του τόπου μας και τάσσομαι απέναντι τους.

Μετά από αδιάκοπη συνεχή παρουσία τα τελευταία 10 χρόνια στις κινητοποιήσεις και στο βουνό ,στην πρώτη γραμμή ,απέναντι από τις αστυνομικές δυνάμεις αλλά και στα δημοτικά συμβούλια με πάγια την θέση μου εναντίον του εγκλήματος που συντελείτε αυτή τη στιγμή εις βάρος μας αλλά και εις βάρος τον επομένων γενιών ,δηλώνω ότι στηρίζω τη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλει ο δήμος Μαραθώνα με δήμαρχο τον Ηλία Ψινάκη.

Αντιδήμαρχος επιχειρηματικότητας

ΙΩΑΝΝΗΣ ΖΑΓΑΡΗΣ

Comments

comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here