..

ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ, ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ!!!

Μαραθώνας, 26 Φεβρουαρίου 2018

Με μεγάλη προσοχή διαβάσαμε τα θέματα που το Αναπτυξιακό Περιφερειακό Συνέδριο Ανατολικής Αττικής προγραμματίζει για τις αρχές του Μάρτη, γι αυτό και η πρόταση του Κου Φιλίππου προς τους Δημάρχους ήταν να φροντίσουν έως και την πρώτη του μήνα να έχουν προετοιμαστεί και να υποβάλουν τις προτάσεις τους, ώστε το συνέδριο να κινηθεί στην σωστή βάση, δίνοντας πραγματικές λύσεις στα προβλήματα των δημοτών.

Η προτεινόμενη θεματολογία στην οποία οι δήμαρχοι θα πρέπει να υποβάλουν τις προτάσεις τους προς συζήτηση έχουν κυρίως να κάνουν με περιβάλλον, υγεία, υποδομές, χρήση γης για προστασία περιβάλλοντος και πολιτιστικής κληρονομιάς, τουριστική προβολή, αξιοποίηση παράκτιων περιοχών και αναπλάσεις αστικών.

Με την ίδια προσοχή ακούσαμε και την ομιλία του Δημάρχου μας προς την ομήγυρη των Δημάρχων και των εκπροσώπων της Περιφέρειας.

Σιγά Δήμαρχε, όχι άλλα κάρβουνα στις μηχανές του Δήμου γιατί θα κάψουμε τις φλάντζες και τι θα γίνουμε.

Δηλαδή εμείς στο Μαραθώνα παράγουμε έργο, αλλά δεν μας αφήνει το Σύστημα, γιατί δεν μας δίνει εργαλεία και έτσι δεν έχουμε χρόνο να αποδώσουμε.

Δηλαδή λόγω γραφειοκρατίας, άντε να μπορέσουν (όλοι οι δήμαρχοι της Ανατολικής Αττικής να κόψουν από μια κορδέλα εγκαινίων στο τέλος της πενταετίας. Αλήθεια εμείς για πιο έργο θα κόψουμε κορδέλα;).

Σας άκουσαν και ο καθήμενος εκ δεξιών σας Δήμαρχος των ΒΒΒ καθώς και οι των όμορων Δήμων Διονύσου και Ραφήνας που νομίζουμε ότι κόβουν ήδη κορδέλες.

Αλήθεια θα βοηθήσετε τους Δημάρχους όχι μόνο της Ανατολικής Αττικής αλλά και όλης της Ελλάδος για θέματα πολιτισμού και εισροής κεφαλαίων; Απορία μας -και να μας συγχωρείται δηλαδή- έχουμε στον Δήμο μας εισροές κεφαλαίων και μας περισσεύουν να βοηθήσουμε και άλλους;

Κάτι τελευταίο Δήμαρχε, όλοι οι Υπουργοί θέλουν να σε βοηθήσουν στο έργο σου και δεν τους αφήνει το Σύστημα;

ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΑΣ

Δήμαρχε προετοιμάσου, αυτό το λίγο διάστημα που μένει μέχρι το Περιφερειακό Συνέδριο, εσύ και το επιτελείο σου, να διεκδικήσεις ότι μπορείς από αυτά που προτείνει η Περιφέρεια, και… όχι άλλα κάρβουνα στις μηχανές.

Το Συντονιστικό της Δύναμης Πολιτών

Comments

comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here