..

Ο Δήμος Μαραθώνος και ο Δήμαρχος Ηλίας Ψηνάκης στηρίζουν απόλυτα την αυριανή ειρηνική κινητοποίηση των συλλόγων και φορέων ενάντια στην εγκληματική και παράνομη δοκιμαστικήλειτουργία του ΧΥΤΑ στο Γραμματικό.

Η προσχηματική μετατροπή του ΧΥΤΑ σε ΧΥΤΥ και η αδιαφορία για το πόρισμα-καταπέλτη της Επιτροπής Αναφορών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, δεν είναι μόνο μια κατάφωρη παραβίαση της Ευρωπαϊκής Νομοθεσίας ή ένας ανέντιμος ελιγμός της πολιτικής ηγεσίας της Περιφέρειας Αττικής απέναντι στις προεκλογικές της δεσμεύσεις. Πρόκειται για μια ευθεία και επικίνδυνη απειλή απέναντι στη ζωή και την υγεία μας.

Στο κλίμα του εθνικού διχασμού που καλλιεργείται τους τελευταίους μήνες, η πολιτική ηγεσία της Περιφέρειας προσπαθεί να δημιουργήσει ένα μίνι εμφύλιο μεταξύ των κατοίκων του Γραμματικού και της Φυλής με τακτικές διαίρει και βασίλευε.

Για περισσότερα από τέσσερα χρόνια, η παρούσα Δημοτική Αρχή, πιστή στις προεκλογικές της δεσμεύσεις, έχει εμποδίσει τη λειτουργία του ΧΥΤΑ με κάθε νόμιμο τρόπο. 

Σε επικίνδυνα πολιτικά παιχνίδια, εμείς προτάσσουμε την πάγια θέση μας, καμιά περιοχή του Δήμου μας δεν θα γίνει η χωματερή των αποτυχημένων πολιτικών τους.

Η μάχη πλέον είναι στους δρόμους. Θα είμαστε όλοι παρόντες.

Comments

comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here