Γ. ΝΗΣΙΩΤΗΣ – Τσούχτρες στον Μαραθώνα ,αντιμετώπιση δυσφήμησης.

0
3660

Μόλις έχει ξεκινήσει άλλη μία τουριστική περίοδος με τις καλύτερες προϋποθέσεις για τον Δήμο Μαραθώνα , κ΄ενώ όλα δείχνουν πως η ομορφότερη και πιο καθαρή παραλία της Αττικής θα σπάσει κάθε προηγούμενο ρεκόρ επισκεψιμότητας κάποιοι προσπαθούν εναγωνίως να αναστρέψουν τα δεδομένα τοποθετώντας σ΄ένα χάρτη ένα εικονίδιο τσούχτρας, μόνο στον όρμο του Μαραθώνα από όλο τον Νότιο ευβοϊκό και τις παραλίες τις Αττικής. Όλοι εμείς τα παιδιά μας και οι χιλιάδες επισκεπτών που καθημερινά κολυμπούμε και δεν είδαμε ίχνος τσούχτρας θα πρέπει να το αποδείξουμε.

Θεωρώ πως η Δημοτική Αρχή καθώς και ο Εμπορικός σύλλογος της περιοχής έχει υποχρέωση να προστατέψει την περιοχή κ΄έναν από τους σημαντικότερους πόρους της τοπικής οικονομίας κάνοντας χρήση των ένδικων μέσων που προβλέπει η νομοθεσία κατά παντός υπευθύνου για δυσφήμηση και απώλεια εσόδων, ενώ ταυτόχρονη θα πρέπει να είναι η δημοσιοποίηση της αγωγής .

Όπως προκύπτει το σύνολο των δημοσιευμάτων κάνουν χρήση του ίδιου χάρτη που κάποιος δημιούργησε και αναδημοσιεύτηκε από διάφορα μπλόκ και σάιτ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Comments

comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here