..

Δελτίο τύπου μας απέστειλε ο αντιδήμαρχος κος Βάϊος  Θανασιάς,τοποθετούμενος σχετικά με την προχθεσινή ψηφοφορία για το θέμα του ΧΥΤΑ,στο Δημ. Συμβούλιο αλλά και την επιστολή  προς τους ευρωβουλευτές της δημοτικής συμβούλου κας Δρακοπούλου.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με αφορμή την ενέργεια της Δημοτικής Συμβούλου κ. Δρακοπούλου  Σταυρούλας να στείλει επιστολή στους Ευρωβουλευτές με την οποία συκοφαντεί το Δήμαρχο Μαραθώνος κ. Ηλία Ψηνάκη και κατ’ επέκταση την Δημοτική Αρχή χωρίς να υπάρχουν οι αντικειμενικές συνθήκες για κάτι τέτοιο.

Καταδικάζουμε την ενέργεια αυτή η οποία είναι προκλητική ενάντια στους θεσμούς και τις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου . Με αυτή την ενέργεια καθώς και την μη ψήφιση στο Δημοτικό Συμβούλιο  της συνεδρίασης την 18/1/2018 του θέματος για την παύση των εργασιών στην ΟΕΔΑ-ΧΥΤΥ  Γραμματικού καθιστά την συμπεριφορά της εν λόγω Δημοτικού Συμβούλου υποκριτική

Φαίνεται πως κάποιοι έντεχνα και για τους δικούς τους λόγους παρουσιάζουν τους εαυτούς τους ως αγωνιστές απαξιώνοντας τους κατοίκους και όλο το Δημοτικό Συμβούλιο.

Τέτοιες ενέργειες αποτελούν ρωγμή στην αντίληψη περί αποτελεσματικότητας του αγώνα. Η μόνη λύση είναι όλοι μαζί να βοηθήσουμε ώστε να έχει αίσιο τέλος αυτός ο αγώνας , μέσω του Δημάρχου ο οποίος μπορεί να διεκδικήσει την ικανοποίηση του αιτήματος της παύσης των εργασιών στο Γραμματικό , στο Συμβούλιο αναφορών στις  Βρυξέλλες.

Ο  ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΔΙΚΤΥΩΝ & ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ

ΒΑΙΟΣ  ΘΑΝΑΣΙΑΣ

Comments

comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here