Βήματα ..ανακύκλωσης για τον Δήμο Μαραθώνα.

0
4427
..

Βήματα για την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των κατοίκων και τον επισκεπτών αρχίζει ο Δήμος Μαραθώνα σε συνεργασία με την Οικολογική Εταιρεία Ανακύκλωσης.
Μετά από μαραθώνιες επαφές με την Εταιρεία, του Αντιδημάρχου καθαριότητας κ. Βάιου Θανασιά,ο Δήμος Μαραθώνα ,εντάχθηκε μαζί με τέσσερις ακόμη Δήμους στο πρόγραμμα ανακύκλωσης που θα πραγματοποιήσει η Εταιρεία για τον συγκεκριμένο σκοπό.
Για την υλοποίηση του προγράμματος ,στον Δήμο Μαραθώνα ,επιλέχθηκε η παραλία Μπρεξίζα,οπού εκεί θα τοποθετηθούν από 15 εώς και 20 ορθοστάτες ανακυκλώσιμων υλικών,ενώ καθημερινά ,θα βρίσκονται στον χώρο ,συνεργάτες της Οικολογικής Εταιρείας Ανακύκλωσης για να ενημερώνουν «τους επισκέπτες-λουόμενους,τους πελάτες των καταστημάτων στην παραλία,αλλά και τις παρακείμενες κατοικίες,για την σωστή ανακύκλωση,για την αποτελεσματική διαλογή υλικών,καθώς και το πόσο εύκολα μπορεί κάποιος να ανακυκλώσει ακόμα και σε στιγμές αναψυχής και διακοπών«.
Το συγκεκριμένο πρόγραμμα ,περιλαμβάνει και ένα διαφημιστικό spot,στο οποίο θα διαφημίζετε η ανακύκλωση αλλά και οι 5 Δήμοι που επιλέχτηκαν για να συμμετέχουν.
Ταυτόχρονα ,μετά από πιέσεις ακόμα και από τον Δήμαρχο Ηλία Ψινάκη ,προς την Ελληνική Εταιρεία Ανακύκλωσης,ο Δήμος Μαραθώνα θα αποκτήσει ένα καινούργιο απορριμματοφόρο 16 τόννων,όπου μαζί με την εγκατάσταση μπλε κάδων σε περιοχές όπως ο Μαραθώνας ,το Γραμματικό και ο Βαρνάβας θα μπορέσει να επεκταθεί ο θεσμός της ανακύκλωσης στο μεγαλύτερο μέρος του Δήμου.

Comments

comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here