..

Αυτόματο Μηχάνημα Τραπεζικών Συναλλαγών Α.Τ.Μ.( Automated Teller Machine) θα εγκατασταθεί τις επόμενες μέρες στο Γραμματικό.

Οι κάτοικοι του Γραμματικού, μέχρι και σήμερα που το πλαστικό χρήμα έχει μπει για τα καλά στην ζωή μας ,χρειάζεται να κάνουν αρκετά χιλιόμετρα προκειμένου είτε να προμηθευτούν μετρητά είτε να πληρώσουν κάποιον λογαριασμό.

Η ταλαιπωρία των συμπολιτών μας ,έφτασε και στα αυτιά του Δημάρχου Ηλία Ψινάκη και η παρέμβαση του προς το χρηματοπιστωτικό ίδρυμα της Eurobank απέδωσε καρπούς.

Παρά τις αρχικές αντιρρήσεις από το αρμόδιο τμήμα της τράπεζας που ελέγχει τα ΑΤΜ στην Αττική ,ειδικά αυτή του κινδύνου για διάρρηξη ενός τέτοιου μηχανήματος που συμβαίνει κατά κόρον το τελευταίο διάστημα ,οι υπεύθυνοι για την έγκριση και τοποθέτηση του μηχανήματος «υπέκυψαν» στις φιλικές σχέσεις που διατηρεί ο Δήμαρχος με τους μετόχους της τράπεζας.

Έτσι λοιπόν σήμερα δόθηκε η έγκριση για την τοποθέτηση και λειτουργία αυτόματου μηχανήματος τραπεζικών συναλλαγών στο Γραμματικό, κάτι που αναμένετε να μειώσει την ταλαιπωρία αλλά και το κόστος των μετακινήσεων για τους κατοίκους.

Comments

comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here