..

Ακόμα και στα αεροδρόμια κάνει πλέον τα ραντεβού του ο Δήμαρχος Μαραθώνα ,προκειμένου να ενεργοποιήσει κάθε σημαντική γνωριμία που έχει ,εξασφαλίζοντας το δυνατόν περισσότερους συμμάχους κατά την παρουσία του στις Βρυξέλες.

Έτσι άδραξε την ευκαιρία μιας συνάντησης με τον ευρωβουλευτή και  εξαίρετο επιστήμονα Κο Κώστα Χρυσόγονο. Ο κος  Χρυσόγονος  βρέθηκε για πολύ μικρό χρονικό διάστημα στην χώρα μας ,το οποίο διάστημα αφιέρωσε στην συνάντηση με τον Ηλία Ψινάκη.

Αν και σύντομη η συνάντηση ήταν ιδιαίτερα εποικοδομητική αφού ο Κος Χρυσόγονος είναι από τους πλέον ενεργούς στο ευρωκοινοβούλιο, απολαμβάνοντας την εκτίμηση όλων των συναδέλφων του, οπότε οι συμβουλές που παρείχε στον Δήμαρχο ενόψει της επικείμενης παρουσίας του στην επιτροπή αναφορών για την κατάργηση του ΟΕΔΑ Γραμματικού ,κρίθηκαν από τον Ηλία Ψινάκη ,πολύτιμες .Επίσης ο Κος Χρυσόγονος υποσχέθηκε στον Δήμαρχο Μαραθώνα ,ότι θα συνδράμει και αυτός από την μεριά του ,τα μέγιστα ,ώστε να βοηθήσει  στο εγχείρημα.

Επειδή παρακολουθούμε από κοντά το θέμα αλλά και τις κινήσεις του Ηλία Ψινάκη σε οργανωτικό επίπεδο, αποκαλύπτεται σιγά σιγά ότι ο Ηλίας Ψινάκης δουλεύει  πολύ καιρό πάνω στο θέμα τις κατάργησης του ΟΕΔΑ Γραμματικού  και δεν αφήνει τίποτε στην τύχη. Όσο πλησιάζει ο καιρός της επίσκεψης του στις Βρυξέλες θα εμφανίζονται  καθημερινά οι  κινήσεις έχει κάνει σε ανώτατο επίπεδο επαφών με τους έλληνες ευρωβουλευτές αλλά και με μια σειρά από συναντήσεις με αναγνωρισμένους επιστήμονες που θα τον συνοδεύουν στις Βρυξέλες.

Φαίνεται ότι το οπλοστάσιο  του Ηλία Ψινάκη ,καθημερινά εμπλουτίζετε με νέα όπλα…

Comments

comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here