..

Επιστολή προς τις σχολικές επιτροπές ,με την οποία ενημερώνει για την μη κατάθεση καταστατικού και λοιπών νομιμοποιητικών εγγράφων της Ένωσης γονέων, απέστειλε η Αντιδήμαρχος παιδείας κα. Δήμητρα Λαμπαρού, προκειμένου να ενεργήσουν και εκείνοι με την σειρά τους ,ώστε η Ένωση να συμμορφωθεί ή, τα μέλη της που συμμετέχουν στις επιτροπές να αποβληθούν.

Το marathon news επικοινώνησε με τον Πρόεδρο σχολικής επιτροπής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης κ. Πέτρο Αλεξανδρή ,ο οποίος μας επιβεβαίωσε τον προβληματισμό που δημιουργεί η παράτυπη λειτουργία της Ένωσης γονέων στις τάξεις των επιτροπών .Ο κ. Αλεξανδρής ,τόνισε ότι καθώς έχει περάσει μεγάλο χρονικό διάστημα από όταν πρώτο- ζητήθηκε από την Ένωση η εναρμόνιση της με τον Νόμο και με δεδομένο την πλήρη αδιαφορία των διοικούντων της ,για οποιαδήποτε κίνηση νομιμοποίησης της, είναι υποχρεωμένος ,στην επόμενη σχολική επιτροπή που θα πραγματοποιηθεί, να ζήτηση την αποβολή των μελών της ένωσης που συμμετέχουν.

Σας παραθέτουμε την επιστολή της κας Λαμπαρού

 

 

 

 

ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ

ANTIΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

ΔΗΜΗΤΡΑ ΛΑΜΠΑΡΟΥ
Email:1. lamparou.dim@gmail.com

ΚΙΝΗΤΟ:6977373839

ΟΙΝΟΗΣ 6

ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ

Τ.Κ. 19007

 

MAΡΑΘΩΝΑΣ   17  AΠΡΙΛΙΟΥ  2018

Α.Π :

 

ΠΡΟΣ

1.ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

   κ. ΡΙΖΟΥ-ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ -ΧΑΙΔΩ

 

2.ΠΡΟΕΔΡΟ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ

κ. ΘΕΟΔΩΡΟ ΚΑΛΠΑΚΙΔΗ

3.ΠΡΟΕΔΡΟ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

κ.ΠΕΤΡΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΗ

ΘΕΜΑ : ΜΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ  ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΓΟΝΕΩΝ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ

 Στις 15.2.2018 στάλθηκε έγγραφο προς την Ένωση Γονέων Δ. Μαραθώνα με το οποίο ζητούσαμε να κατατεθεί το καταστατικό τη Ένωσης , ενώ ήδη είχε υπάρξει τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο για το ίδιο θέμα. Δεν λάβαμε καμία απάντηση.

Στις 30.3.2018  και αφού ήδη είχε περάσει 1,5 μήνας από την αποστολή του πρώτου εγγράφου , χωρίς καμία απάντηση , στάλθηκε έγγραφο  με το οποίο ζητούσαμε να γίνει η κατάθεση του καταστατικού  εντός 10 ημερών από την ημέρα που θα παραληφθεί το έγγραφο . Αριθμός  αποστολής με  συστημένο  των  ΕΛΤΑ  : PS 214573327 GR

Μέχρι σήμερα δεν έχει κατατεθεί το καταστατικό και  δεν έχουμε λάβει καμία απολύτως απάντηση.

Για τον ανωτέρω αναφερόμενο λόγο παρακαλούμε να γίνουν οι απαραίτητες κατά τον Νόμο ενέργειες , σχετικά με τα μέλη  της Ένωσης Γονέων που συμμετέχουν στην Δ.Ε.Π και στις Σχολικές Επιτροπές.

 

                                                                                       Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

                                                                                ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

                                                                                 ΔΗΜΗΤΡΑ  ΛΑΜΠΑΡΟΥ

 

Comments

comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here