..

Ευχές με ..αιχμές από την Δήμητρα Λαμπαρού

                                                         ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  – ΑΠΑΝΤΗΣΗ

                                ΤΗΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ – ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ

                                                               ΔΗΜΗΤΡΑΣ  ΛΑΜΠΑΡΟΥ

 

Εύχομαι σε όλους  Χρόνια Πολλά  με υγεία και ευτυχία.

Αυτές τις ημέρες αγάπης  και αδελφοσύνης  συνέβησαν θλιβερά γεγονότα  κατευθυνόμενα με σκοπό να αμαυρώσουν τη σημερινή  Δημοτική Αρχή ,κάτι που αποδεικνύεται από το γεγονός ότι στα Μέσα Μαζικής  Δικτύωσης , δεν αναφέρεται πουθενά ο ουσιαστικός λόγος των κινητοποιήσεων  αλλά πλήθος κακόβουλων  σχολίων.

Συμβαίνει αυτό στην συγκεκριμένη  Δημοτική Αρχή , τη  μόνη που έχει λάβει τόσες αποφάσεις ενάντια στο ΧΥΤΑ Γραμματικού  και στον  μοναδικό  Δήμαρχο   που δέχτηκε να συναντηθεί και να συνομιλήσει  με  μαθητές  και συλλόγους ,  για να τους ενημερώσει  σχετικά  με τις ενέργειες  που  έχουν γίνει  ενάντια στο  ΧΥΤΑ ,  ώστε να μην  πέφτουν  θύματα  παραπληροφόρησης.

Δεν έδωσα συνέχεια σε αναρτήσεις  του διαδικτύου, λόγω  της  χρονικής στιγμής που συνέβησαν  ,ήταν  παραμονές  Χριστουγέννων.   Όμως δεν μπορώ να αφήσω κάτι να αιωρείται σε βάρος  μου  και την Νέα Χρονιά.

 

Και τις τρεις ημέρες των κινητοποιήσεων ήμουν στο πλευρό των μαθητών και συμμετείχα ενεργά σε όλες τις διαμαρτυρίες ενάντια στο ΧΥΤΑ Γραμματικού όπως  ήξερα να αγωνίζομαι 26  συναπτά έτη.

Με βάση την ανακοίνωση  για την  «προφανή αλήθεια»  από τον   πατέρα  μαθήτριας  δεν διάβασα  πουθενά  να αναφέρει  την  έντονη λογομαχία που είχε ο ίδιος με άλλον Αντιδήμαρχο.     

Αλήθεια αυτή είναι  η δημοκρατική συμπεριφορά  ή μήπως είναι δημοκρατική συμπεριφορά το γεγονός ότι με χτύπησε  στο χέρι  η μητέρα της εν λόγω μαθήτριας;

Κατά συνέπεια το …….. “shame  on  you”  σας το ανταποδίδω εις πολλαπλούν.

 

Η συνέχεια των γεγονότων έγινε  όπως ακριβώς  την ανέφερα σε προηγούμενη ανακοίνωση.

 

Θέλω να τονίσω  ότι οποιαδήποτε  ψευδή και συκοφαντικά δημοσιεύματα και αναρτήσεις  τα οποία   αλλοιώνουν την αλήθεια  και με προσβάλλουν ως μητέρα ,  επιστήμονα , γυναίκα  και  ως  εκλεγμένη  Δημοτική Σύμβουλο και Αντιδήμαρχο , θα λάβουν ως απάντηση  αυτό που προβλέπει  ο Νόμος  ,επιφυλασσόμενη παντός νομίμου δικαιώματός μου.

Comments

comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here