Ανακοίνωση της Δύναμης Πολιτών-(Πάλι μας ¨τιμούν¨αναφέροντάς μας)!!!

0
2337

Ανακοίνωση της ΔΥΝΑΜΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΡΑΘΩΝΑ , οπού για μια ακόμα φορά ,καταβάλετε προσπάθεια να εμφανιστεί το marathon news ως ¨δια σπορέας¨ αδιασταύρωτων πληροφοριών.Τους ευχαριστούμε.Σε λίγο και η απάντησή μας!!!

ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΡΑΘΩΝΑ

 

ΑΚΟΝΙΖΟΥΝ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΡΑΘΩΝΑ – ΘYΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ  MARATHON NEWS

Η μεγάλη επιτυχία οργάνωσης του κέντρου υποστήριξης πυρόπληκτων που λειτούργησε από την επομένη της καταστροφής ενόχλησε οργανωμένα συμφέροντα.

Στο κέντρο λειτούργησαν  πέντε γραμματείες, τρία περιφερειακά κέντρα διανομής βοήθειας, τρείς εθελοντικές κουζίνες, διανομή υλικών και ζεστού φαγητού πόρτα – πόρτα, χορηγήθηκαν στο ΕΣΥ φάρμακα από δωρεές αξίας τριών εκατομμυρίων ευρώ, έγινε πλήρης μηχανοργάνωση, εξασφαλίσθηκε ψυχοκοινωνική υποστήριξη και έγινε διαχείριση 3600 περίπου εθελοντών κυρίως νέων.

«Άγνωστα» – γνωστά κέντρα συμφερόντων που αρέσκονται σε απευθείας αναθέσεις, λόγω του «επείγοντος»  και βέβαια στη πλάτη των πυρόπληκτων εννοείται πως όλα αυτά δεν τα θέλουν, προτιμούν τη σύγχυση για να μπορούν να ψαρεύουν αναθέσεις σε θολά νερά.  Αντικαταστάθηκαν έτσι οι δημοτικοί σύμβουλοι συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης που από την πρώτη μέρα ήταν εκεί και αποτελούσαν εμπόδια στα κοράκια. Κατηγορήθηκαν ότι διένειμαν τα υλικά σε «φίλους» που δεν τα είχαν ανάγκη! Αντί αυτών τοποθετήθηκε ένας τοπικός σύμβουλος για να συντονίσει το μπάχαλο όπως δήλωσε και ο δήμαρχος που το δημοτικό συμβούλιο έχει χαρακτηρίσει όχι μόνο ανίκανο αλλά και επικίνδυνο για το Δήμο Μαραθώνα. Ο δήμαρχος που δεν εφάρμοσε κανένα σχέδιο πολιτικής προστασίας γιατί απλώς δεν είχε.

Κερασάκι στην τούρτα η ηλεκτρονική εφημερίδα Marathon News η οποία ανέλαβε τη διασπορά της είδησης χωρίς να κάνει καμία διασταύρωση πληροφοριών. Άραγε, ποια σχολή δημοσιογραφίας έχουν τελειώσει αυτοί οι δημοσιογράφοι; Εύλογο ερώτημα γιατί η διασταύρωση πληροφοριών  είναι κάτι που διδάσκεται ήδη από το πρώτο έτος! Η απειρία  παρά την ηλικία   τους όσο και η δίψα να παράγουν είδηση αποτελούν λίγα, μικρά έστω ελαφρυντικά για το  ατόπημά τους. Οι υπόλοιποι σίγουρα δεν θα επιτρέψουμε να γίνει το χατίρι των κορακιών. Παρακολουθούμε από κοντά τις απευθείας αναθέσεις και την οικονομική επιτροπή και είμαστε έτοιμοι, αν χρειαστεί να διαβούμε και το κατώφλι του εισαγγελέα.

Μαραθώνας 15 Σεπτεμβρίου 2018

Βασίλης Δελαγραμμάτικας

Αλέξανδρος Αστρινάκης

Δημ. Σύμβουλοι της Δύναμης Πολιτών

Comments

comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here