..

Ένα πραγματικό υπέρ εργαλείο, αναμένετε πολύ σύντομα να κάνει την εμφάνισή του στους δρόμους του Δήμου Μαραθώνα ,καλλωπίζοντας τους.

Εγκρίθηκε μόλις πριν από λίγες ημέρες ,από το Υπουργείο Εσωτερικών ,η ένταξη στην χρηματοδότηση από το πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ» ενός πολύ χρησίμου μηχανήματος ,το οποίο θα συμβάλει στον καθαρισμό του Δήμου μας από τα ανεπιθύμητα χόρτα και κλαδιά.

Μέχρι σήμερα ,το συγκεκριμένο μηχάνημα όπου και να έχει χρησιμοποιηθεί ,έχει λάβει τις καλύτερες κριτικές και αναμένετε να αφήσει και εδώ πολύ καλές εντυπώσεις από την αποτελεσματικότητα του .

Πρέπει εδώ να τονίσουμε , ότι το νέο απόκτημα του Δήμου Μαραθώνα, μόνο ¨εποχιακό¨ δεν χαρακτηρίζετε αφού χωρίς ιδιαίτερες τροποποιήσεις ,παρά μόνο με την προμήθεια εξοπλισμού ,μπορεί να μετατραπεί σε πολλών ειδών εργαλείο. (Από απλό φορτηγό ,μέχρι και εκχιονιστικό με αλατιέρα).


Βέβαια ,αναμένουμε σύντομα την έγκριση από το Υπουργείο, για την χρηματοδότηση που εκκρεμεί ,τόσο για μηχανήματα έργων που θα βελτιώσουν την εικόνα του τόπου μας ,όσο και για έργα ανάπλασης που εκκρεμούν και αφορούν κτίρια ,παιδικές χαρές και παραλίες

Comments

comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here