..

Στον χώρο της Βιβλιοθήκης του Αθλητικού και Πολιτιστικού Πάρκου Νέας Μάκρης

Ο χώρος της Βιβλιοθήκης του Αθλητικού και Πολιτιστικού Πάρκου Νέας Μάκρης φιλοξενεί την 19η ατομική έκθεση ζωγραφικής της Art of Silena με τίτλο ‘’Les Miniatures’’

Η καλλιτέχνης με λάδια, ακρυλικά και μελάνια δημιουργεί συνθέσεις σουρεαλιστικές με έντονο χρώμα αποκαλύπτοντας την ποιητική της διάθεση.

Η ζωφράφος:

Η Ελένη Σιώζου γεννήθηκε στην Άρτα. Είναι πτυχιούχος του Μαθηματικού τμήματος του Πανεπιστημίου Αθηνών και έχει μεταπτυχιακό στην ιστορία της τέχνης. Άρχισε να ζωγραφίζει από παιδί, και αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο μαθηματικό τμήμα παρακολούθησε εξ’ αποστάσεως μαθήματα ζωγραφικής στο UK Open University. Μέχρι σήμερα έχει πραγματοποιήσει 18 ατομικές εκθέσεις στην Αθήνα, τη Νέα Μάκρη, τα Μελίσσια, το Ψυχικό, τα Ιωάννινα, την Πρέβεζα, το Ναύπλιο και άλλες πόλεις της Ελλάδας. Ασχολείται επίσης με την ποίηση (έχουν εκδοθεί δύο ποιητικές της συλλογές και ένα βιβλίο με μικρές ιστορίες), το θέατρο (έχει συμμετάσχει σε πολλές θεατρικές ομάδες της Αττικής), το ραδιόφωνο (ως μουσικός παραγωγός) και άλλα. Αφοσιωμένη στην τέχνη της δεν έχει σταματήσει να πειραματίζεται, να παρουσιάζει νέες τεχνικές και να αποδεικνύει την μεγάλη της αγάπη για τη ζωγραφική. Χρώμα, Πάθος, Τόλμη … χαρακτηρίζουν την προσωπικότητά της και τα έργα της.

Comments

comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here